Kurv

luk
  • Ingen produkter i kurven.
FRI FRAGT VED KØB OVER 450,-

VI HAR ET ANSVAR

Vores produktion er baseret på respekt. Vi mener, at det er naturligt at gå den bæredygtige vej. Det betyder vi respekterer din hud igennem bløde ordentlige materialer, respektere de mænd og kvinder, der fremstiller dit tøj med værdige arbejdsvilkår og respektere den verden vi lever i, ved at begrænse vores indflydelse på miljøet.

PRODUKTION

Vi er sammen med vores samarbejdspartnere omkring produktionen overbevist om, at produktion i Asien er en god ting, hvis det udføres korrekt og ordentligt. Og med det mener vi, at man skal respektere rettighederne for de mænd og kvinder, som der producerer dit tøj. I Dhaka overvåger vores samarbejdspartners 19-personers team alle vores 5 partnerfabrikker i Bangladesh hver dag. Alle er GOTS-certificeret og revideret af Fair Wear Foundation, hvor vores produktion er et anerkendt medlem. 

Vi elsker dansk håndværk hos Corner Of The West. Derfor bliver flere opgaver også udført herhjemme. Alt tryk bliver lavet af Mads lidt uden for Holstebro. Det er ham der sikre dig, at dit tøj holder vask efter vask. Broderi for vi lavet i Nordjylland og Holstebro med nogle af vores tætte samarbejdspartnere. Engang imellem sætter den lokale skrædder ofte det sidste touch på produkterne. 

Vores produktion i udlandet har følgende certifikater: