Kurv

luk
  • Ingen produkter i kurven.
Fri fragt ved køb over 450,-
ATTENTIVE
Med et helt specielt budskab i hjertet er Corner Of The West Attentive-kollektionen designet. Et budskab, der handler om, at vi i nutidens samfund stræber efter......

BUDSKABET BAG ATTENTIVE

Med et helt specielt budskab i hjertet er Corner Of The West Attentive-kollektionen designet. Et budskab, der handler om, at vi i nutidens samfund stræber efter mere og for at blive bedre – alt skal være perfekt. Vi har for travlt med at komme videre i livet. Og det synes forglemt, at vi blot er mennesker – og vi er selvfølgelig både uopmærksomme og nogle, der begår fejl; hvilket er helt naturligt! Hver dag bør nydes, hvor vi er opmærksomme på de mennesker, vi omgås med – dem, der betyder noget for os. 

VORES FAVORITTER FRA ATTENTIVE-KOLLEKTIONEN

KOLLEKTIONEN

Kollektionen er en blanding af både minimalistiske produkter og mere moderne prints og broderinger. De forskellige designs er tidsløse, hvor hver lille detalje er nøje overvejet. Alt print og brodering er foretaget i Danmark, og flere detaljer selvfølgelig er (byt rundt på disse to ord) håndsyet herhjemme også. 

Du finder en række lækre farvekombinationer, som med garanti vil falde i din smag. Og det bedste af det hele? Du får selvfølgelig den sædvanlige, høje kvalitet fra Corner Of The West. 

ATTENTIVE KOLLEKTIONEN

Scroll To TopScroll To Top