Kurv

luk
  • Ingen produkter i kurven.
FRI FRAGT VED KØB OVER 450,-

HISTORIEN

Corner Of The West er et vaskeægte iværksættereventyr fra hjertet af Vestjylland. Det startede med en drøm, der udsprang af en ide i Mortens 13-årige hoved tilbage i 2015. En drøm om ikke bare designe hans eget tøj, men også dele det med andre. En drøm der er blevet til virkelighed.

Morten ønskede at skabe et fashion brand på ærlige vestjyske værdier. Med fokus på at kombinere den højeste kvalitet med et originalt stilrent design til en pris, hvor alle kan være med.

Vi er inspireret af menneskerne og omgivelser omkring os. Vi tror på det stilrene tidsløse design, og med inspiration fra skandinavien skaber vi originale designs fra hjertet af Vestjylland. Vi tror på ærlighed og gennemsigtighed, og med de værdier skaber vi i tæt samarbejde med vores leverandører tøj i den lækreste kvalitet. Tøj som vores kunder kan bære med stolthed år efter år.

I en modebranche hvor prisen presses op af i form af eksklusivitet og branding holder vi fast i vores værdier og sunde fornuft om, at modetøj ikke behøver koste så meget.

TEAMET

Bent Damgaard

CEO

Morten Bohl Damgaard

Founder & Owner

Rasmus Stenhøj

Head Of Design

Kent Husted

Content Creator

Alexander Buch

Content Creator

Vil du med på rejsen?
Send en ansøgning til morten@cornerofthewest.com